Tagi

codzienny dieta witamina odzywiac zaleznosc mikroelement ksiazka wlasciwy zawartosc kuchnia

Fora dyskusyjne

Temparatura 34.6? (3)

Zależność między HGH, a insuliną. (1)

duszności na tle nerwowym (4)

Ostre zmęczenie (2)

Nieco podwyższony poziom wapnia (0)

Nazwy i ceny leków (1)

zielony stolec (1)

Zawartość kapsułek z suplementami - można zewnętrznie? (1)

Badanie krwi (2)

szerzący sie tradzik (2)

Interpretacja wyników. Ca i Mg (7)

Trwałe i bezpieczne schudnięcie dla 16-latki (3)

Rak - wartościowa literatura (2)

Skazana na otylosc? (7)

Immunotrofina przy infekcjach (1)

Informator Medyczny » Książki » Kuchnia i medycyna

książki

Kuchnia i medycyna

Julian Aleksandrowicz

Kuchnia i medycyna

Autor: Julian Aleksandrowicz

Wydawnictwo: Watra

Rok wydania: 2002

Ilość stron: 215

Kategoria: Poradnik

opis książki

Kuchnia i medycyna

Jak dzięki właściwemu odżywianiu zapobiegać kłopotom zdrowotnym? Jak jest zależność między występowaniem tzw. chorób cywilizacyjnych z zawartością witamin mikroelementów i innych związków w codziennej diecie? Na te i inne pytania odpowiada ta właśnie książka.

Podobne książki

Okładka Tytuł Autor
Leczenie chorób tarczycy Leczenie chorób tarczycy Sandra Cabot
Zdrowa kuchnia jarska Zdrowa kuchnia jarska Małgorzata Duży
Właściwe i smaczne przy zaparciach Właściwe i smaczne przy zaparciach Sven-David Muller
Odżywianie zgodne z grupą krwi Odżywianie zgodne z grupą krwi Antonina Malinkiewicz
Nowoczesna dietetyczna książka kucharska Nowoczesna dietetyczna książka kucharska Zofia Wieczorek - Chełmińska